XALET MERCEDES

Plànol complet 2 copy.jpg

El Xalet Mercedes és el primer espai de la M.U.L.A, amb entrada al juliol de 2012. Una casa amb molta història, construïda l’any 1929 i amb aquest nom per la seva primera propietària Mercedes Risech Sala. És una de les poques cases de l’època que es conserven al barri, i per la seva visibilitat, accessibilitat i història és un referent en l’imaginari col·lectiu de Can Baró.

grupifriki

És i ha sigut sempre una casa preciosa, però començaven a pesar-li els anys i necessitava reforma i actualitzar-se. Però sobretot demanava a crits obrir les portes, recuperar vida, ser viscuda i compartida. I això és el que hem fet la MULA al llarg d’aquests anys.

Valoració

Ara més que mai, després de cinc anys de projecte, és una casa de valor inestimable per les veïnes i veïns, i per les persones que l’han habitat o conegut. Amb una història inacabable per darrera (i esperem que també per davant), la casa es troba avui en perill d’enderroc per la nova propietat que l’ha adquirit. En breus anirem actualitzant la informació sobre com podeu ajudar-nos a evitar-ho.

 

 

 

 

Anuncis