LA LLAVOR

la llavor 2

La Llavor és un projecte de masoveria urbana a Lleida ciutat que va iniciar el passat gener de 2018, impulsat per un grup de joves de la ciutat i dels voltants. L’edifici cedit està en ple centre històric i, de fet, és un edifici d’interés patrimonial i protegit. La masoveria s’extén a tres plantes superiors d’aquest preciós bloc situat en ple carrer comercial (carrer del Carme a l’alçada de la Plaça de la Sal). El contracte està acordat per dos anys i mig, en els quals les masoveres i masovers han acordat la impermeabilització de la coberta i el manteniment del pis superior (pintar parets i etc), amb opció a renovació un cop passat aquest temps. De fet està sent una prova pilot per veure com se senten ambdues parts amb l’intercanvi.

És un projecte especialment emocionant per ser el primer que s’inicia a la ciutat de Lleida, també per la disponibilitat i discurs de la seva propietària, i per les ganes, energia i il·lusió que hi estan posant els seus masovers i masoveres. 🙂

I per això no és estrany que hagin aparegut en nombrosos mitjans. Fem un recull de premsa a continuació, però podeu seguir l’actualitat del projecte a la seva pàgina de facebook i al seu twitter (@LaLlavorLleida).

 

—–> REPORTATGES:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s