XARXA MASOVERIES

ESQUEMA UTOPIA

Formes part d’algun projecte de masoveria urbana o rural o t’agradaria formar-ne part?

La MULA ja no és només una casa, som moltes persones que ens hem ajuntat amb la voluntat de fer xarxa i fer-nos més fàcil l’accés a persones i projectes afins. Si vols assistir a les assemblees, tenir accés a informació sobre possibles projectes, o tenir un espai virtual on demanar suport, recursos o mans, dóna’t d’alta a la llista de correu “MASOVERXS SIN MASOVERIA” —> envian’s sol·licitud al correu llar.alternativa@gmail.com

Si ets un “futurible” masover/a

pots deixar a l’apartat de comentaris una petita descripció de les persones que voleu formar projecte (com a grup), quin tpius d’espai busqueu i per quina zona; i deixar un contacte per tan que propietarixs que puguin arribar a aquesta web puguin posar-se en contacte amb vosaltres directament. Creiem que en la masoveria no hi ha d’haver intermediaris, al cap i a la fi es basa en relacions de confiança. Més endavant ho farem a través d’alguna plataforma una mica més completa però de moment volem fer una prova pilot per veure si val la pena activar-nos i treballar-hi.

Si ets propietària o propietari

i t’interessa trobar masoverxs per algun espai, busca a continuació si hi ha algun perfil que t’encaixa, perd la por i posa’t en contacte amb ellxs per conèixer-les! Hi ha persones amb moltes ganes de començar. Posar-se en contacte no genera cap compromís, i està bé que us trobeu i valoreu si us enteneu i us sentiu a gust per engegar el projecte.

i… malgrat que no volem ni podem fer d’intermediàries, podeu comptar amb nosaltres pels dubtes que us puguin anar sorgint! Animeu-vos!!!!

Anuncis

Un comentari

 1. Hola, Bondiatardenit!
  Em dic Tomas, formo part d’un col·lectiu que busca estabilitzar-se en una nova llar. Busquem un terreny o una casa rural.
  Ens agradaria trobar-la pel nord muntanyos de Barcelona (Sant Just-Les Planes-…fins l’est, zona de Ciutat Meridiana), o pel Barcelonès en general o el Maresme; pero estem oberts a estudiar més possibilitats mentres estiguin al territori català.
  Entre nosaltres hi ha electricistes, fontanerxs, arquitecte, soldadorxs, pintores, jardiners, manya i mecànic.
  Creiem que la Mesoveria pot ser una bona eina, també comptem amb capital social que hem anat estalviant.

  Aqui hos deixo per contactar amb nosaltres: tpb_nicalap@hotmail.com | 628 168 255 | canvidres@gmail.com
  Salut i moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s