Any nou, 3r any de Masoveria al Chalet Mercedes!

Any nou, 3er any de Masoveria al Xalet Mercedes!

Encara que el canvi de calendari ens enxampi a la meitat del nostre any de curs i de contracte, aprofitem l’ocasió per posar-vos al dia dels últims moviments a la casa.
El nostre contracte contemplava acabar les obres estructurals de la casa en els primers tres anys i utilitzar de la casa per impulsar activitats al barri. La tasca de reforma estructural està pràcticament acabada, ja que amb els 5.611 euros (menys 500 que es va cobrar Goteo)aconseguits a través de les aportacions del crowdfunding anem solucionant els problemes més greus. Ens falta encara assegurar-nos de l’activitat de les termites, encara que sembla que no tindrem problemes a curt termini. També manca fer els acabats de la impermeabilització de la coberta, els emplenats i tractament de les bigues de ferro. La casa ha canviat molt i ja comença a reviure: tot ha estat possible a través de les moltíssimes aportacions i ajuda de les persones que han passat per aquí brindant el seu suport al llarg d’aquest 2014: gràcies especialment a les masoveres i als col·laboradors.

Masuvaris pintats

 

També poc a poc anem obrint-nos al barri. Segueixen les trobades mensuals amb veïns i veïnes i amics i amigues denominats FEM BARRI!, que se celebren cada segon diumenge del mes a l’hora del cafè (16:30h) a la casa. Fins ara han estat trobades molt propositives i entre persones meravelloses. Pel 2015 es perfila l’objectiu d’aconseguir rehabitar el solar buit de la Clínica Quirón, per a aconseguir-ho aquest mes se celebrarà ja una trobada amb l’Ajuntament on se’ls proposarà una cessió d’ús en règim de Masoveria. Seguim sumant forces i no hi ha dubte que si som moltes i convençudes serà tot fàcil, possible i, per què no, entretingut.

IMG_20150111_172616458

Queden moltes coses per fer, totes ambicioses, des d’acabar la reforma del nostre Xalet, a crear una xarxa de Masoveries i un punt d’informació. I, a més a més, començar a concretar tots els somnis i visions que tenim per aquest fantàstic barri a partir de l’experiència de l’intercanvi, de cuidar l’espai i de rehabitar!

IMG_20150111_164720338
Per completar el pronòstic d’un any que segurament serà intens, no podem oblidar agrair als anònims veïns/es que el dia de Reis ens va deixar un paquet ple de detalls. No us en desvetllarem el contingut, però aprofitem per agrair també totes les sorpreses i els plaers que ens heu brindat en particular les veïnes i els veïns al llarg d’aquest any! Fins ara!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s