EXPERIÈNCIA DE MULA A LES JORNADES D’ARQUITECTURES COL·LECTIVES

 

El grup de Masoveria Mula vam participar a les jornades d’arquitectures col·lectives que es va dur a terme la setmana passada a diferents punts de referència de la crítica a els models arquitectònic-urbanístics que son implantats o volen ser-ho a la ciutat de Barcelona. Era un esdeveniment interessant per a descobrir diferents projectes i personetes que treballen dia a dia en models de canvi.

Ens varen convidar a formar part d’un debat sobre el “dret a la bellesa” i vam participar també acollint a casa nostra, al Xalet Mercedes, a quatre interessats del món de l’art i l’arquitectura: en Domingo de València, en Taniél de Mèxic i la Tere i la Maru d’Argentina.

En diversos sentits podríem dir que va ser una experiència molt enriquidora, a nivell de projecte, a nivell informatiu, a nivell humà i fins i tot a nivell artístic. És per això que en fem menció al blog, i també per a que puguem compartir una mica les sensacions i les informacions que en vam treure juntxs.

Aquí una llista de col·lectius:

http://arquitecturascolectivas.net/bcn2014/colectivos

 

Els espais escollits van ser: Ateneu Santboià, Can Batlló, Germanetes, Ciutat Vella, Connecthort, Ateneu Flor de Maig, Hort indignat del Poblenou, Nau Ivanow, Can Masdéu i Cúpula de Can Peixauet

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s