ÉS HORA DE DONAR LES GRÀCIES :)

Duna Homedes interiorBenvolguts

Gràcies a la confiança que ens heu donat i a la vostra participació en la campanya econòmica de Goteo, hem aconseguit reunir el capital suficient per a la rehabilitació bàsica del Xalet Mercedes. Havent cobrat aquests diners, hem pogut començar les obres que transformaran aquesta casa, la posaran en seguretat i ens faran possible viure-hi a dins amb almenys un mínim de comoditats.

Arriba el moment de donar les gràcies a totes aquestes persones que dia a dia ens aneu fent créixer i ens heu ajudat fins ara a arribar a on som.

Primer de tot, als manetes, arquitectes, manyans, paletes, fontaners i electricistes; que heu dedicat part del vostre temps a mirar-vos i remirar-vos la casa per trobar les millors solucions, atenent-vos a les nostres possibilitats sobretot econòmiques… Sou els ciments que aguanten el projecte!

Moltes gràcies a: Judit, Txema, Evarist, Zulema, Jorge i Ivan, Francesc, Oriol (s), Marta i Usue, Kenji, Alex, Jose.

També ha sigut molt important rebre la visita d’amics, coneguts i desconeguts motivats, que no només han dit la seva, sinó que s’han posat mans a l’obra i han aixecat les parets del projecte, motivant-nos amb les seves ganes, sobretot en els dies de l’amic. Gràcies companys!

No podem menystenir els ànims que ens han donat els nostres veïns, que malgrat algun dia s’enfadin amb nosaltres per les nostres gresques, allà estan donant suport i aportant-nos milers de coses útils per al dia a dia. Un agraïment especial a les entranyables senyores que atentament ens van cuidant: Montserrat i Aurora.

I sobretot, milers de gràcies als nostres mecenes, per donar-nos aquesta empenta que ha marcat la diferència entre la existència i la inexistència d’aquest projecte. Milers de gràcies a:

JR, Sofia, 25277mcc CLERIS, Xavi, Mariví, família Casals Lladó, Anònims, Ignasi Arrufat, Carles Pineda, Iñigo, Imma Pericas, família Soldevila Castillo, Roser, Bibiana Carrasco, Lluís, Sílvia Puig, Sandra, Sussa, Manuel, NCO, Montse i Pj. Piella, Xavier Borràs, Enric, Lucía Giordano, Isabel Celma, Maria Jesús Udina, Avis Ariadna, Fede, Anna Rosa Hervàs, Marisol Soto, Xiprer, Martí Romaní, Joan Puig Gil, Maria, Ari, Ester Bensonseñora, Jordi, Pere Gabriel, Chavelinda, Imma Zapata, Mula, Júlia, Clàudia Gríful, Anna i Conxita, Laura Teixidó, Teresa Solà, Bernat i Alzina, Francesc, Gerard, Víctor, Reina Cnl, Olga Alsina, Lluís Anglada, Rosa, Muntsa, Cèlia, Clara, Jep, Maite, Faraday, Arnau Dedéu, Sito Van der Cruz.

I finalment, a qui sempre i sempre ens acompanya: moltes gràcies Enric!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s